четвртак, 23. април 2009.

Biznis sa Noni Sokom

Upoznajte proizvod

Prvo ćemo se ukratko upoznati sa proizvodom. U našem slučaju to je Noni sok. On dolazi od biljke Morinda Citrifolia koja raste u obilju na Pacifiku, Indijskom kontinentu i u Jugoistočnoj Aziji. U tom delu sveta ovaj plod zovu Noni. Noni se odvajkada koristio za lečenje mnogih problema u alternativnoj biljnoj medicini. Plod sadrži specifične isceljujuće supstance koje crpi iz vulkanskog tla na kome raste. Noni sok se izdvaja iz zrelih plodova Noni drveta. Proces uključuje spravljanje pirea od Nonija i specijalne tehnologije prerade koja obezbeđuje opstanak svih korisnih sastojca i antioksidanasa.

Takođe je bitno upoznati korist koju Noni sok donosi. Noni nije lek, već spada u grupu suplemenata u ishrani. Noni se može koristiti kao pomoć pri lečenju mnogih bolesti ali je njegova prvenstvena namena jačanje imuniteta, opšteg stanja organizma, detoksikacije i energeckog stimulansa. Noni se preporučuje trudnicama, maloj deci, sportistima. Preporučuje se zdravima i bolesnima radi svog jedinstvenog i fantastičnog učinka.

Upoznajte biznis


Sledeća stvar koja se mora naučiti je sam biznis. U ovom slučaju najčešće se radi o multi level marketingu specijalnog tipa.

Većina firmi nudi u osnovi dva načina za zaradu. Prvi i osnovni je prodaja proizvoda i u tom slučaju zarađujete određenu svotu novaca za svaku prodatu flašu Nonija. Što više flaša prodate to je veća vaša zarada.

Drugi način zarade je kroz grananje svoje mreže. Ovaj Noni biznis ima ugrađen sistem referala ili sponzora i vi možete zaraditi od svake osobe koju uvedete u biznis. Sve osobe koje su ispod vas u vašoj mreži su deo vaše biznis grupe. Kada bilo koja osoba iz vaše biznis grupe proda flašu Noni soka vi dobijate procenat. Ponekad kompanija nudi i bonuse i trebalo bi da redovno, precizno, tačno i u predviđeno vreme isplaćuje svoje nezavisne konsultante ili saradnike za proizvod Nonija.

Postoji još jedan veoma značajan faktor u biznisu sa Noni sokom. Poželjno je da ga sami konzumirate i da se uverite u njegovu vrednost da biste ga mogli iskreno i od srca preporučiti drugima.

Na kraju ovog teksta potrebno je dati jedno upozorenje. MLM biznis je prilično rizičan način poslovanja. Od vas se traži ulaganje svog sopstvenog vremena, novca i energije. Obično u MLM marketingu uspevaju samo najuporniji ili oni koji se nalaze na vrhu piramide. Imajte ovo u vidu ako planirate da se uključite u MLM sistem prodaje Noni Soka.